Sunday, August 7, 2011

"Blogger Lelaki yang Henserm" Punca Kantoi

Cepat cari jodoh dekat blog yien
siapa lelaki2 blogger yang henserm nie??
adakah mereka sudah berpunya??

Sapa yang masih single and available
elok2 lah singgah blog yang minat main mata dengan lelaki ni.hahaha

Diri ku di persalah kan gara-gara pakcik Google "rajin pula aku colour kan"
Apa pula salah yien kali nie,tak cukup baik lagi ker yien yg pamalu nie
"tangan di dada mata keatas" NO gataL-gatal yerH,

Dialong kantoi dari kawan yien yg baru belajar dlm dunia blog.

Timah : yien rapat ker dengan pakcik Google , selalu ker
              sms dengan dia ??

Yien : Bukan  yien yang rapat ngn Pakcik Google ,
         
pakcik
Google yang sebuk nak rapat ngn yien...

Timah : hahaha.. sangat merepek lah yien nie, yien aku nak
              cari follower,aku search lah pakcik Google , tetapi
              yang keluar semua blog kau jerk,
              bila aku tengok blog ko,takda pula senarai tue..
Yien : Hah!senarai apa yang ko cari, ??

Timah : Aku serach Blogger Lelaki yang Henserm, aku nak lah
              follow blog dorang.. "nada yang slumber"

Yien : Gatal nyer kawan aku nie... yang ko sebuk memilih
           follower kenapa.??
           nk follow lelaki henserm jerk,mujur ko pun cantik
          "tangan di dada mata keatas"


Tergelak besar juga dengan kawan yien sorang nie..
hah, kan dah kantoi gatal mengoyan lak kawan yien sorang nie..

Kepada kawan ku yang bernama eherm2,
jangan marah yerh bila baca entry nie..

I love u friend..muaxzz.. sangat menggeletek perot yien
yang bergendang laju nie..hahaha (^_^)

yien suka pakcik Google  (^_^)

Terima K♥sih Melih♥t dan Memb♥c♥ Blog ir yien

19 comments:

NasZ said...

hahaha..meh follow saya yang tak hensem ni nak?

MOHD NASER.com

asamasin said...

biase la tuh...yg laki nk kat pompuan yang lawa.. :D

Iffah Afeefah said...

hahaha

kelakar la kwn awk tu

ir yien 9897 said...

hehehe..no comment,. :)
jgn terlalu memilih kawan sudah lah..huhu:)

hyz said...

sy ckp ensem x utk kwn kamo polo sy? hahahhaha

AnAk dEneSor said...

hahahah..kan da kantoi 2..hihi

ir yien 9897 said...

NasZ : hehe.. yien dah follow lama..hahaha

asamasin : bg yien biar entry tu yang gempak :) baru best nk follow

ir yien 9897 said...

hyz : ok2 henserm ..nnti yien rojer dia follow kamu :)

Anak danesor :

haha.. permualaan yang terbaik :)

aiman said...

wah macam tu pulak.. hehe..

diana said...

blogger yang ensem???
perasan ensem banyak la..
hahahah

muhamadsufian89 said...

tak hensem cuma kacak je. haha

SoLy SoLicious said...

kena buat segmen "blogger lelaki hensem".. so, yg hensem2 aje follow..hahaha

chiLleD...!! said...

macam-macam..hehe

Khairul Amry Mohamad Puad said...

macam tu pon ada erk...hahahahaha

selendang merah said...

haha..ada kew blogger yang encem 2??

kalau macam tu selendang nak follower yg jelita lah..hehehe

BeloG MTT said...

MTT tak hensem tapi kacak bergaya.. Hehe :D

Far8 budak baik said...

hemsem tu biasa lahh..
tapi sweet tu ade..
perasan kejap
hahahahaha..
kau mmg tak pandai nk update
blog eh??
hahahahaha =p

izfanora said...

patut ramai blogger hensom kt sini.. :P

Isteri Encek Bard said...

hihihihihiihi comel