Saturday, August 20, 2011

Nak Kad Raya.. T_T


Nak Kad Raya...

Perkara yang akan yien hadapi Raya Tahun nie..
Sekarang umur dah 21,anak bongsu
dari 4 adik beradik "manja tak"he3x
Setiap Tahun raya pertama yien mesti berada di Melaka,
iaitu kg mak yien "sporting kan abah yien"

Yien cucu last perempuan kat KG melaka..
So conform lah tak meriah sebab takda nada
tangisan dan ketawa dari anak2 kecil

Tahun nie bertambah tak meriah sebab
Kedua-dua abang yien beraya kat KG sebelah wife dia..
Wah memang bertambah sunyi lagi lah..

Then saudara yien yang lain pun masing-masing balik
raya kat belah pihak lain "mean bukan kat melaka"
So memang kat KG nanti tinggal yien dengan Akak yien jer lah..

Bosan.......!!!!!!!!!!!!!! ok daa........... T_T

Jemput lah raya kat umah yien yerh kepada kawan-kawan blogger :)

No 36 JLN SURADA 13,
TAMAN DESA SURADA,
SEKSYEN 8,
43650 Bandar Baru Bangi



p/s : Dapat Kad raya mengubat kan hati yien yang kesedihan

       Mood : Senyum Lebar.. =)

Terima K♥sih Melih♥t dan Memb♥c♥ Blog ir yien

16 comments:

AhMaD sYaFiQ said...

hah..kalau nak singgah ler..
http://ahsyafismail.blogspot.com/2011/08/ga-kad-raya-untuk-diberikansape-nak.html

Abang Stalker said...

ala ciannya..thn ni abg x raya kt melaka la.klu x bole melawat yien. :) bangi ek.hurm,insyaAllah la ye.abg kt sg besi.tp hbskn cuti kt ganu la dlu.tahun lps da raya kt melaka.


-mkin bsr ni mkin x de kad raya yg abg dpt.

ir yien 9897 said...

Abg Stalker :

owh kg abg pun kat MELAKA yerh..
alar tgk ramai jerk yg tak raya melaka tahun nie...

haah sekarang semua sms jerk.. :(

Lea IsNaw! said...

letak alamat tu, nak suh org bg kad raya eh?
hehehe

Fikri said...

tudia.. siap bg alamat g. hehe. jauh la nk sna.

selendang merah said...

jauhnya...kalau selendang p dapat duit raya x??

Cik Bell said...

raya sebulan kan..ada masa bell datang jenguk kak yien..:)

SoLy SoLicious said...

yien, nnti kte p mlwt yien ye lpas kite balik bangi..heeeeee

ir yien 9897 said...

selendang merah :

orang yang masih belajar
akan diberi keutamaan duit raya :)

ir yien 9897 said...

Cik Bell :

hehehe..adik study kt UKM kn..sngt dekat lah ngn umah..nnti dtg yer :)

Soly Sollicious :

wah org bangi..dtg lah yerh :)

bunga said...

ni nak suh anta kad raya la kan sebenarnya..hahaha..

Nurfarahana Abdul Aziz said...

wah siap bagi address..haha...tai jauh la nak pegi..by the way Selamat Menyambut Hari Raya yang bakal tiba :)

~syue syada~ said...

nt syue bg sampul surat n doposen je leh?haha

Adzriel @ Liza AB said...

comey yien.. kak liza baru nak mencari setem ni..

chiLleD...!! said...

bagi adress tu ada mkna tu..hehe

Far8 budak baik said...

raman baru bangi tu aku tahu..
taman tu je tak tahu..
kloa kau pi dapat duit
raya tak??
hahahaha