Tuesday, August 2, 2011

Wordless Wednesday #030811 (Hijab)

pakcik google yang suh yien iklan kan =))

agak2 kalau lelaki kena berubah macm mana pula,
asyik perempuan jer yang dipersalah kan

Terima K♥sih Melih♥t dan Memb♥c♥ Blog ir yien

19 comments:

cantekk said...

yess..

lau lelaki, kna sama gak cam ppuan. lau ppuan kna tundukkan pandangan, llk pon sama.. ini tak, tnmpk seksi ckit, kmain dalam tenung. cpt2 alihkan pndgn n jangan toleh balik.. =D

Isteri Encek Bard said...

Alhamdulillah kan.....

cik Dil said...

nice laa yunk..^^

^^nu[dd]yra^^ said...

sangat setuju ngan CIK CANTEK kat atas tuh...tenungan pertama tuh rezeki..yg kedua ketiga dan berikutnya tuh dah jadi dosa...renung2kan ;)

belog|amiyo said...

nice. pakat2 berubah ke arah kebaikan.

ejulz said...

semua perlu berubah.. x kira laki @ pompuan.. janji berubah dari x baik kpd yg baik dan dari baik kpd yg lbh baik.. :)

SoLy SoLicious said...

hahahah~ terbaik la yien ^______^

hmm..lelaki kena berjubah ,pkai serban la kowt,.,hehe

BeloG MTT said...

Lelaki kena kurangkan liar mata tu.. Hihi Lepas tu lilitkan serban kat kepala,jangan pakai seluar pendek pendek ! Hehe

Terbaekkkkk :)

asamasin said...

nice2.. :D

ZWAN SABRI said...

Kalau lelaki, yang pakai seluaq pendek tu akan pakai seluaq panjang la time bulan ramadhan nii.. ;)

MySuaraBlog: Sila Duduk Rapat2, JANGAN Duduk Renggang2

..hizamirahim.. said...

hehe.
lelaki ?
setuju dgn zwan sabri.
:B

eik`S noName said...

ouch...nice post... ^^
salam ramadhan, same2 la kite berusaha berubah

PenuliS said...

jgn hanya kerana Ramadhan.

Fathiah Hamim said...

okay sangat menarek. hehe

Abang Stalker said...

lelaki jgn pki boxer duk merayau even g kdi bli roti sebantal.NO,aurat tu.

aizamia3 said...

perubahan yang ke arah kebaikan.. ;)

Wanie said...

hehe..lagi elok kalau pakai berterusan macam gambar kanan tu..bukan pakai time puasa je..

hanafijaafar said...

lelaki boleh tinggalkan seluar2 pendek tu kalau nak keluar rumah, ingat ada orang nak tengok sangat la bulu kaki tu, haha....

quick link: kamu ada perasaan ?!

merahitujambu said...

alhamdulilah..moga terbuka pintu hati tu..salam ramadhan