Tuesday, August 2, 2011

Baru Faham dan Sedar

gambar sekadar hiasan sumber dari Aaron Putra Fans'Club

Semua angkara hasutan, thats y pepatah kata,
nilai sikap seseorang tue,tengok dari sapa kawan2 mereka

Nak bagitau yien pun manusia biasa
yang pernah termakan hati Sikit jer taw
apabila di hasut dan di salah anggap dari
orang lain tentang si blogger ni..

Then mujur yien ada sifu blogger tersendiri @ pakar motivasi yien
setiap inci2 entry yien if tersilap di tegur dan di caci "tipu"..
oleh abang sendiri lah si ujang artis kegemaran Aaron aziz tu..

Pesan Angah @Ujang
Apa yang abang ben buat / tegur kita blogger baru ni
Abg ben menegur kepada sesiapa
blogger yang ingin berjaya dlm blog
bukan blogger personal..
yang personal jangan terasa, abg ben lah sifu yang
banyak membantu memberi idea kat kita
Dia tak kedekut ilmu pun.., TQ abang ben :)

Angah cakap bila dah lepak dengan abg ben,
Baru kita kenal sangat2 siapa sebenar nya abg ben,
Dah lepak, baru lah leh nilai,
Apa lah korang nie... haish..hehehe

Terima K♥sih Melih♥t dan Memb♥c♥ Blog ir yien

16 comments:

Isteri Encek Bard said...

betul-betul.. Akak doakan Yien akan berjaya dalam apa-apa yang yien minati.. Amin

Isteri Encek Bard said...

betul-betul.. Akak doakan Yien akan berjaya dalam apa-apa yang yien minati.. Amin

ir yien 9897 said...

IEB :

thankz akk yang banyak support yien, :) mood : "terharu"

Adzriel @ Liza AB said...

TQ dear..pepagi dah dtg umah kak liza. ishh.. entah bila nak lepak dgn ben dah tua2 gini.

ir yien 9897 said...

kak liza:

ekley boleh jer lepak ngn abg ben,
abg ben pun dah tua..hahaha

"jangan marah abg ben :)"

khairul akmal azman said...

ben ashaari blog dia mmg banyak entry berguna...
u pun..cantik n keep blogging k!

siti kektus said...

betul2. dia tegur bersebab. ;)

sifu im said...

a'ah..x knl maka x cinta..

btw..betul tu..klu nk tngok kita cmne, tngok dari kwn2 kita cmne..klu kwn kita kacak, kita pon tumpang kacak..haha

ir yien 9897 said...

khairul akmal azman :

betul2..haish sapa lah yg tak perasan niat baik abg ben kan..

siti kektus : betol...... :)

ir yien 9897 said...

sifu im :

yerp judge dari kawan2 dulu kan,
kena pandai memilih kawan :)

cheqwa said...

betul,abg ben xpenah kedekut ilmu ^_^
eh,bile hari jadi yien??kekekeke

*tak kenal maka tak cinta :)

ir yien 9897 said...

cheqwa :

amboi...haip..geget cheqwa karang..hahaha

aiman said...

betul.. kena kenal dulu.. harijadikah?

SoLy SoLicious said...

waahh... untungnya awak ha... abg ben ciap bg semangat lam fb lagi.. ^______^

Ujang9897 said...

mmg kena caci pun..hee

BeloG MTT said...

Dia selalu support blogger,tak kedekot ilmu dan tak sombong pon tapi tak faham kenapa masih ada suara yang nak tak puas hati..Tu la manusia kan? :)