Tuesday, June 14, 2011

#1 Wordless Wednesday


Maksud Wordless Wednesday :
Pada hari rabu, semua blogger post gambar di blog mereka
tanpa meletakkan apa2x description untuk explain gambar tersebut,
biar gambar yang menceritakan tanpa korang letak apa2x penjelasan :)
Terima K♥sih Melih♥t dan Memb♥c♥ Blog ir yien

16 comments:

SyazwanSarawak said...

cerianya korang >XD
time ni tak pergi pun

p/s: Entri #WW :D

vampire's lovex said...

sempoi habesssss.. haha

ir yien 9897 said...

Syazwan time nie ramai sangat blogger taw :) (x sangka)

ir yien 9897 said...

vampire's lovex : sangat sempoi dorng jelh yg balun semua camera :)

Ujang9897 said...

woi curik gambar tak bg kredit..

ir yien 9897 said...

shuuuuuu.. gambar jer boleh jawap..

yien tak leh jawab..hahahhaa

Amy A. said...

adekah ini gaya slps tangan ke bahu mata ke atas?

KAMIHIDUP said...

:)

Miss Ran said...

ooo pegi eh

tak smpat nk jmpe la tu

ir yien 9897 said...

Miss Ran : itu umah yien mmg yien ada kat situ.. :)

farahin nasir said...

sewonok nyer mmber2 p time majlis yedop?? :)

NAK JADI ORANG YG D BENCI ATAU D SAYANG??

Hanim Mahali said...

de gambar saya la kat situ... hehehe... best kan time ni? suka!

ir yien 9897 said...

farahin nasir : besttt :) kamu x join ??

ir yien 9897 said...

Hanim Mahali : owh dtg yerh.. thankz dtg umah yien,...heheheh

WaNi^^ said...

bestnye korng ! hee , ujang kan tu ? hee

ir yien 9897 said...

Wani : ujang tue abg yien :)