Thursday, June 23, 2011

Cukup Lah Seribu !!!

Yien nak tamak sikit hidup berblog nie, 

Mybe bagi korang
"Alar sikit jerk pun ,itu pun kecoh"

Tapi yien tetap nak tamak juga,
Tak menghargai apa yang ada,

Kuantiti yang yien perolehi selama 3 bulan berblog,
yien telah perolehi RM500 follower ,

Alar nak seribu....,seribu cukup lah,
Nanti baru start kemalasan nak update entry

Tapi dulu yien penah cakap ngn angah yien,
time polo yien ada belas-belas jerk,
"angah cukup lah 500 ,nanti yien dah tak nak aktif dalam blog"

But now,after dapat 500 polo molo yien,
Tamak haloba yien muncul,
"angah cukup 1000,nanti yien tetap nak aktif dalam blog"

Ok ini polo-polo yien
Yang Ajak Main Mata ngn Yien =)




Thankz Aida Omar bagi RM500 kat yein,
jum yien belanja Pizaa =)

Sebelum nie yien terkinja-kinja nak wat entry seribu dalam sehari(acah mat enon)
Kejar follower lah katakan...,

ada kawan yang tak seberapa kawan perli yien kat entry dia..
"eh2 yien tu bodoh nyer nak follower ramai2"

sedih nyer hati..lallala.. ngadu kat ustad blog yien
"angah.. kawan yien kutuk yien (acah2 manja)

then betul juga kata ustad blog yien tu
"suh dia buang kotak follower dia kalau tak nak orang follow dia" =)

Ok M.O.T.S : Jangan tunjuk satu jari kat orang lain,
                      empat jari lagi akn tunjuk kat diri sendiri
                             (tak reti lah peribhsa tu)

Terima K♥sih Melih♥t dan Memb♥c♥ Blog ir yien

16 comments:

farahin nasir said...

wahhhh.... tahniah... berjaya!! semuge trus berbloging dgn bahgianyer.. :)

BTOL KE IDOKK??:: CIRI2 CALON MENANTU PILIHAN

BeloG MTT said...

Tahniah sayanggg ^^

NasZ said...

sabar je..memang orang suka dengki kita..huhu..

jemput join segmen simple saya..

SEGMEN SIMPLE : MY WISH ...

Sharif Dez said...

500 sudah.. 3 bulan jer. Tahniah yien..

blog sharifdez

ir yien 9897 said...

farahin nasir : thankz.. bloging mmg best :)

ir yien 9897 said...

BeloG MTT : thankz MTT tayung..

stiel jeles ngn MTT.. heheheh

ir yien 9897 said...

NasZ : yerp... dengki2 nie dh biasa,semua orang ada sikap tue..tapi jgn lebih2 hehehehe

Sharif Dez : best berblog :)

cheqwa said...

puyoooh,banyaknya..besnya. :D
teruskan berblogging ye awak!congrates :)

ir yien 9897 said...

cheqwa : tak banyak mana pun..hahaha tamak kan yien :)

UyaRayza said...

truskn berblogging yer hehehe...nnti dh seribu dh bg ape kt follower ker 1k tue? hehehe

Aida Omar said...

eh aida la follower bertuah tu..hik3.

apik pehe said...

hehehe..tahniah tau..dah sampai 500

Ujang9897 said...

member kau tu dengki...sbb dia bertahun2 berblog..yang baca blog dia 2 org jer kot...hee

Nadya O'Conner said...

nad ptomote blog ini dalam entry >>
Miss Nadya Promote Blog Part 1

alif haris said...

waah tahniah .. kepp it up ya dear ;)

ir yien 9897 said...

thankz menyokong yien dari terus idup dalam blog....