Wednesday, June 15, 2011

HoT Sangat Ker !!??

Memang HOt Pun..

Sekarang semua guna topup Hot
Yang topup biasa dah tak laku...
Tapi bagi yien Hot sangat ker tiket nie!!??
Yang guna nie mesti dari golongan Playgirlor playboy..
Ops hehehe main2 jerk

Mungkin yien jarang call kot,msg jer rajin
Tapi yien selalu msg pun dengan no yang aktif jerk (setia lah konon)

Nak msg kawan pun kalau ada hal yang terpenting jer kan (no gosip2)
Kalau nak call2 nie pun, yien just call family jerk

So antara berbaloi atau tidak
Dia mengikut pergaulan setiap individu tue

Terutama yang berbisnees sakan
memang sesuai lah dengan Hot ni


Motif kecoh: Sebab Kan HOT TIKET nie, yien sekeluarga riuh rendah
                       masing-masing nak menegakkan topup masing-masing =))

Terima K♥sih Melih♥t dan Memb♥c♥ Blog ir yien

3 comments:

mizzkechique said...

hot ticket lebih jimat...

ir yien 9897 said...

yerk.. :) jimat panggilan or msg ?

Adzriel @ Liza AB said...

kak liza guna maxis bil je... jgn hot serikan dgn gambar kartun ni.. tag utk yien comel.
http://adzriel.blogspot.com/2011/06/contest-kami-kaki-blogging.html