Tuesday, June 21, 2011

#2 WORDLESS WEDNESDAY


Maksud Wordless Wednesday :
Pada hari rabu, semua blogger post gambar di blog mereka
tanpa meletakkan apa2x description untuk explain gambar tersebut,
biar gambar yang menceritakan tanpa korang letak apa2x penjelasan :)
Tampa kata...
Boleh comment Selain dari puji CoMeL =))
 https://www.facebook.com/WordlessWednesdayMy

Terima K♥sih Melih♥t dan Memb♥c♥ Blog ir yien

12 comments:

adib syazwan said...

kucing yang di edit..=P

ir yien 9897 said...

hahahaha original nie..hahaha

tamlegend said...

ooooooooooo...itu maksud wordless monday ye...baru tau..hehehe

tamlegend said...

eh silap...wordless wednesday..huhu

rara pinkmafia said...

hehehe comels nya kucen rabun.

UyaRayza said...

dapat bygkan kalo kucing tul2 pkai spek hehehe

Ieka Luvika said...

aigoo..kucen cumel..yien cumels :)

Lizzie Yasmin said...

tak boleh nak wordless sgt rini.. keje nak bebel jer..

ir yien 9897 said...

tamlegend : ops tersilap..heheheh

rara pinkmafia kucing rabun baru tomel yerk..hehhe

ir yien 9897 said...

UyaRayza : kucing nie mmg rabun lah..hehehe

Ieka Luvika : akk tak boleh puji comel lah kat syarat 2..hahaha

Lizzie : sama lah kita :)

KAMIHIDUP said...

aik!

ir yien 9897 said...

KAMIHIDUP : kenapakah ?? :)