Thursday, June 30, 2011

Terpengaruh Dengan Iklan Pada Blog

Yien sangat terpengaruh iklan blog sampai
membuak-buak menjadi nafsu keinginan yien
Ini Iklan bukan sebarang iklan,iklan datang dari kayangan,

Bukan Iklan MCD,Bukan Iklan Tudung,Bukan Iklan Fesyen
yang paling penting Bukan Iklan datang dari NUFFNANG

Iklan nie yien terjumpa dari blog Nisa Kay
Kalau nak tahu iklan apa yang menjadi pengaruh nafsu yien tergugat
Klik lah Blog Nisa tu yerk !!

Lepas yien tengok jer iklan tue,
Sepantas Kilat yien mengajak
Angah (Erti Kehidupan) dan akak ipar sporting yien (Life101)
Bawa yien pergi beli, akak yana pun order juga.
(Kuat nyer pukulan iklan Nisa kan)

Sementara menunggu pesanan ringkas yien tu sampai..
Tengok si ujang tue On9 jer kojer dia,
Apa lagi sambil menyelam minum air lah
Yien pun on9 lah blog tak seberapa nie,
pergi lah usha blogger yang yien rapat nie
ieka Luvika Terkelip-kelip Mata yien
Melihat entry terbaru dia..
kak Yana sokong yang ini


Angah yien sokong yang ini

Wau!!ada entry pasal Header yien..Menjorit yien terharu
dengan awek Cantik sangat nie Ieka Luvika (yien syg dia)
Bukan Entry Biasa jerk dia buat utk yien tapi entry header untuk yien
Sangat terharu lah kan,Ada yang sudi wat header free utk kita
Ieka Luvika
Orang nyer cantik penuh dengan sifat rendah diri,
Pandai dan kreatif pada setiap entry yang dia buat...

Permulaan kenali dia pun dari Segmen Abg Ben,
But mengenali dia lebih rapat dari Chat FB
.. 
Kalu korang nak tahu tentang awek cun nie
dengan lebih detail Follow lah BLog dia yang comel

Terima K♥sih Melih♥t dan Memb♥c♥ Blog ir yien

15 comments:

UyaRayza said...

owh food ker hehehe...pg2 nie pose plak tue...tgk food die trus rase lapooooooooooo hehehe

fiq. said...

iklan?huhuhu

ir yien 9897 said...

UyaRayza: ops puasa, bagus nyer..
takpa nnti berbuka makan tue yerk :)

ir yien 9897 said...

fiq : serupa iklan yang menjdai kan terpengaruh :)

Syahirah Suhaili said...

iklan ape? hehe
wah bez nyer dy dpt header free.. :D

ir yien 9897 said...

ikalan kat blog nisa..

iklan makan2..hehehhe :)

yerp seronak dapat header cantik :)

Isteri Encek Bard said...

wah itu maknya yien semakin glamer.. tahniah dik.. akak doakan yien berjaya dimasa kan datang.. happy blogging

Fuhrer said...

tahniah keran dapt header baru..

Ieka Luvika said...

hehe thanks yien syg!
sory comot je akak buat. keje 20 minit cenggitu la. satgi akak buat comel2 pulak eh..

*eh gamba kak ieka, eyebag tu eyebag tu! haha ;p

ir yien 9897 said...

Isteri Encek Bard : Thankz akak, eh2 takda lah glamer kak, yien kat dunia blog pun mentah2 lagi.. :)

Fuhrer : TQ.. :)

ir yien 9897 said...

kak ieka comel :

Thankz taw kak,,cantik sangat.. yien suka dua2 ..sampai tak tahu nak pilih yang mana satu :)

~syue syada~ said...

bestnya, ad org bagi freeee...

nak free jugakkkk hikhik :|

Fyqa said...

dpt header ke ?




;)

Jer ... said...

comel :D

Shawn Razaleigh said...

waaa bestnya.