Tuesday, June 7, 2011

BEN ASHAARI AJAK KRITIK BLOG AKU


AMARAN .. 
jangan maki atau kritik dengan bahasa kesat ! Sangat tidak bermaruah begitu okeh ? 
Join segmen tue Klik pada Pic Abg Ben

Jangan jadi seperti Klik SINI  =))
Terima K♥sih Melih♥t dan Memb♥c♥ Blog ir yien

15 comments:

farahin nasir said...

assalamualaikum..

di sebabkan purple adlh antara colour fvrote makanya sy suka belog anda!! :)

tjuk2 post sume panas2.. cume pendek sngat kut.. tp itu pndapat pribadi la kan.. ade je yg ske pendek2.. senang..

nway.. nice blog.. :)

Ujang9897 said...

blog kau dah ok..

cuba jangan kuat shottpom kau tu..

contoh :

tak jadi x


taip jer penuh2

Sabihah said...

salam kenal...tanak komen sbb tak reti..datang jenguk dri blog ujang9897

^_^

c u m u h a m a said...

singgah kritik .

simple n nice . ska3 ! ngeee .

NO 29

http//anakgadischot.blogspot.com

jum sesame kritik .

Mohd Khairi Khadzir said...

suke tgk kaler ungu... tp ruang untuk entri tu kecil la..ley x cri template yg beso sikit so ley tulis panjang2 dan juga dpt tgk foto yg beso2..bru mmenarik..

aku no 67

Cik Ezy said...

blog ni comel!
=)

no 92

munirah said...

simple blog.. kalau ade header lagi better..

happy blogging

:)

no 84

Raji and Yeen said...

yeah tidak bermaruah.. ^^
nak tegur biarlah bercara kan?

gd luck btw hohoho

Liza @ Adzriel AB said...

apa ye nak komen pasal blog budak yien kecoh ni? eh...bukan budak! dah nak kawin dah! cute sangat mcm budak kecik je.. kak liza suka blog yien.. comel dah mcm tuannya. tak sarat mcm bunga tulip kak liza pun. angah pun dah tegur short form yien. ikhlas dari hati kak liza buat yien.. blog kak liza no 60.

Alya Esprézzo said...

cakk cakk ! alya dtg nieeeeee..hehe blog simple but nice, senang loading..hehe btw happy blogging ! :)

jom kritik blog alya , No.133 :)

http://www.alyaesprezzo.com/2011/06/ben-ashaari-ajak-kritik-blog-aku.html

Nurulhuda said...

Hi , Happy to drop by 142 :)
Nice Blog !! :D

solomolo said...

loading > laju
susun atur > menarik
font > ok
warna > sedap mata memandang

172...

ir yien 9897 said...

THANKZ 2 ALL :)

cik Ida said...

simpel= suka!

salam kenal dari no.75
http://idafirdausi79.blogspot.com

afiqazizan said...

blog yang comel dan simple

no 83

http://sboyzlife.blogspot.com/2011/06/ben-ashaari-ajak-kritik-blog-aku.html