Tuesday, June 7, 2011

BIAR ORG BUAT KITA, JANGAN KITA BUAT ORG

Sebelum baca, sila beza kan antara Orang & Manusia

Ini entry kes orang dengki dengan manusia, (polik tak)
Takda kerja len kot dier nk buat, Kesian jgk kat orang jenis nie,
Ciri- ciri Manusia yg bijak dan beragama, dier happy bila
mendekatkan diri dengan Allah.. Taapppiiiii
Spesis orang yang mengutuk @ menghina manusia
dier gembira cara lain apabila dier
menyakit kan hati manusia ciptaan Allah yang sempurna,
 mybe dia takde agama KoT (sorry)
(seperti org baling asid tu)dier happy bila tgk org merana.

Ini berlaku dari kawan belajar saya yang Bersabar Klik SINI

Yang nie pula saya nak Bodek Blogger yg setiap kali saya
On Blog saya, Blog yang wajib saya singgah
Blog si Cantik ,Peramah, Comel , Baik Hati
Memang Cantik sbb saya sendiri dah jmpa dier kat Putrajaya

Cik ANON mesti akn kata kt yien :
"TOK SEH SEBUK NAK BODEK MTT KAN "

Ini Blogger yang yien Suka Klik SINI

Terima K♥sih Melih♥t dan Memb♥c♥ Blog ir yien

10 comments:

rara pinkmafia said...

tak pelah dik.biarlah org tu.asal kan kite tau sape kite sudah.bile baik kata bodek.bile jahat lagik lah tak tau dorg nk kata apa.

ir yien 9897 said...

haah cian org nk buat blog pun ada yang dengki ...

Freaky said...

nak ikot orang, sampai bila pun mereka takkan puas hati sbb tu ada kata bodek dan macam2 lagi..

KAMIHIDUP said...

abaikan je mereka yang dengki, janji kita tak dengki orang.

ir yien 9897 said...

@freaky : betul2 :)

KAMIHIDUP : itu yg di pikir kan :)

Ujang9897 said...

MTT ni org gila..jaga2..hee

ir yien 9897 said...

@UJANG : ish ap kata MTT mcm tue..
jgn harap boleh masuk umh nnti :)

Himmymaru said...

macam2 kan?
hehe...
betul2, bia orang buat kita...
jgn kita buat orang...
tuh Ibu kita pesan... ^_^

Belog MTT said...

@Ujang : Kureng asam jerokk.. Gila blogging tak apa jangan jadi tukang kentot tegar.. HAHA :D

@Yien : Blushing sudah ni Yien..Kembong kuncup kembong kuncop hidung ni dah ha..MTT nak nyorok bawah meja sambil terkinja kinja jap..HEHE :D mekasih sayam.. :)

ir yien 9897 said...

HIM : untung lah ada org jeles..

MTT : <3 hehe.. yerlah seniour :)