Friday, July 1, 2011

Saya,Kawan Dan Period

i Love all my friend
Permulaan dengan kekasaran sat..
welll nak lepas kan geram yang terpendam

Arghh ko.., semua kawan2 aku ko nak kenal.. dekat mana2 page kawan ak semua ko nak comment, kalau yang kwn2 laki2 ak tu takper lah ko nak layan ,ak tahu ko mmg mcm tue,!!! tp dengan kawan pompuan ak, tak yah lah..  ha3x SEMPUT  ak tengok ko... (Kisah Benar) ok dah lega...

Pendapat :
korang suka tak kawan jenis nie, yang terhegeh2
nak kenal ngn kawan2 rapat lama kita sejak dari schooll,
then lepas tu nak Mengfitnah korang dekat kawan2 rapat
korang yang lama!!!eiiiii..bengang jer ngn pompuan jenis nie.......

Ok itu entry yang kasar dari yien..sebab meluat
tengok pompuan jenis nie..
Actly yien nak cerita kisah hidup yien dengan kawan2 yang yien syg
Kawan Tiga serangkai yang yien kenal sejak (form1-form3 )
Kami sangat Baik VS Nakal..


Pernah dengar tak, Kalau "datang bulan" (period)
Kita akan datang period sama hari dengan kawan serapat kita..

Ok ini berlaku dengan yien dan kawan rapat yien time sekolah dulu
Kelas kami petang, so bila tiba waktu solat zohor,
kami di arah kan ramai2
berjemaah kat surau sekolah dulu,

But kami bertiga nie kerap datang bulan (period) sama-sama
Sampai kan kami bertiga kena tangkap dengan polis versi ustazah
Ustazah ingat kami Ponteng solat,..!!!

Bila di sport chek dengan teliti..
Oh Kami menang dengan kes perguaman,
Kami Tak ponteng Solat....... huhuhu.. Rindu sangat kat dorang.. =((


Nama Model yang comel dan cantik di atas ialah Sarah n Hani,
Mereka lah kawan seperiod yien yang dulu.hehehehe
Kawan seperjuangan yien yang sentiasa menemani yien

Kisah yien,kawan dan degree

Yien cecitar lah dengan mak yien,
"Mak Sarah ngn Hani dah degree best nyer..."
  Mak yien pi bantai marah anak bongsu dia nie..

"Hah!bagus lah...,tu lah dik, dari dulu mak suh ko
belajar tingggi sampai ke negara cina,
Ilmu itu penting,, (Semangat belajar ku kini kembali)

Insyallah yien akan tunai kan hajat mak,
walau pun dah terlambat dari segi umur...

Eh2 tapi nak khawin dulu,baru sambung belajar leh tak..
Boleh suami support..huhuhuhu (Taknak nyusah kan my lovely mum)

Mak yien bantai yien kali kedua
"Dik ko jangan mengaharap duit orang,
dia pun ada tanggungjawab lain lagi" Ok baik nyer mak yien kan..kan... =))
Terima K♥sih Melih♥t dan Memb♥c♥ Blog ir yien

12 comments:

Shawn Razaleigh said...

bapak ah kwn mcm tu pun ada ke?

ZainurulFarah said...

hahhaha so agree mmg..ingatkan zai je ada teori mcm nie period kita akan sama dengan kawan rapat kita yg 24 jam asyik berkepit je hehhe..btw nice entry n such remined me my bff too hehhe

Ujang9897 said...

entry atas tu

orang yang busuk hati.

http://azfar9897.blogspot.com/2011/07/mengumpat-dengkihati-busuk.html

[sutera kasih] said...

kwn jenis apa tu?msh wjd jgk d zmn ni ek?huhu


tp betul la yg pasal period tu, penah jgk dulu2 kt hostel..kalo hari ni si A yg kena, esoknya mesti si B.lusa plak si C..sgt ada kimia hehe

ir yien 9897 said...

Shawn Razaleigh : haah lah..yien pun mula2 malas lh nak amik port sngat..

tapi makin diam makin menjadi..

sebelum nie yien tak pernah pun wat entry pasal kutuk dia..tapi, dia fitnah yien wat entry kutuk dia !!!!

ir yien 9897 said...

ZainurulFarah : yerp ..marah lah juga,..tapi bila dh luah kan baru rasa lega :)


[sutera kasih] :haish tangan di dada, mata ke atas ..yien ingat yien jerk yg dapat rasa tue :)

blogtube said...

apa punya kawan tu... 'hmmm..'


blog cik adik manis tersenarai dalam list terjah bersama myobw..

ir yien 9897 said...

redha jerlah :)

owhh..yeker..TQ.... ^_~

MUAXZZzz..ops..heheehhe

auny aizie said...

aku kann tak suka yg jeniss mcm tu.kalau ape yg die cerita betul, tak ape . ini main pitnah2 pulak .
melampauu.

pasal period tu, aku ng housemate aku 8 orang period dekat2. selang 2 3 hari je :)

kamiii kawann baikkkk :)

Ima Salsuzaima said...

waaa..macam best je piriod sama2
hehe

Rtp Farra Arisha said...

eh kenangan manis waktu sekolah ke tuhhh? hahaha :))

Ieka Luvika said...

ieka pulak bukan dgn kwn..tapi dgn ibu..hihi

btw yien syg, meh la join GA ni ieka tag awk ^^

http://heyluvika.blogspot.com/2011/07/kami-nak-banner-flash-dan-doodle-free.html