Thursday, July 28, 2011

Ada apa pada NO.8 !!!???

Sapa suka NO.8 LAPAN !!??
cepat angkat bakul sendiri.. "takda kene mengena" he3x
Agak2 apa ada pada no.8 yerk??
Bertuah ker No.8 nie ???
Bagi yien,tahun nie NO.8 sangat bermakna

Pada tahun nie, bulan ini, tarikh ini,
yien menantikan NO.8
iaitu follower ke-888

terpaksa edit no.8 sebab terlajak

Terima kasih follower yien yang ker 888
Beliau mempunyai kriteria yang tersindiri,eceh2 macam retis :)
Suka bila dia drop comment pada entry yien,
mempunyai penerangan yang sangat jelas,panjang dan bermakna,
if korang nak tanya pendapat korang,
korang boleh follow dia dan tanya pendapat,pasti dia akan
comment secara berkesan, Nak kenali blogger tersebut
Klik di SINI



Apa Lagi tentang 8 !!??


Apa Lah lagi tentang 8 ???


 <- yien, meng, paat,wanie,azfar,fayad,asma,syafiq ->
Lapan sahabat yang kekal selamanya =)

Pasti kawan2 blogger yang rapat dah bijak meneka nya
terutama yang mengenali yien lebih rapat
melalui blog dan merapat kan lagi
keakrapan sahabat melalui  FACEBOOK :)

orang sebuk citer pasal Bola yien sebuk dengan NO . 8 =)
Apa2 pun perlawanan semalam pun pada 28/7/2011 =)
Terima K♥sih Melih♥t dan Memb♥c♥ Blog ir yien

20 comments:

mizzkechique said...

amboi..dh ramai dh.. tahniah dik.. =)

mOoN said...

i'm so addicted with 8...

**YaNa YassiN** said...

Tahniaaah,... akk pun suka lapan gaaak,.. :))

SoLy SoLicious said...

waahh..follower dh 888..tahniah...
amboi..semua pasai lapan na..heee...
sy suke angka 7 la..heee

ir yien 9897 said...

yes Lapan terbaik :)

ada isi tersirat di sebalik NO.8 :)

najwa said...

congrate da ramai pon follower dye.
=)

kite addicted no 11. hehe

Ieka Luvika said...

saye tauuuuuuu!!! angka 8 sangat bermakna buat yien..sebab yien lahir bulan 8!!! hee tau daa..sebab saye pun lahir bulan 8 juga^^

nak celebrate sesame bleh? tp da pose..hukhuk

lebiyu adek cumel :)

Pyka Rahmat said...

ada ong lah kiranya lapan tu en? hihi

ir yien 9897 said...

Pyka Rahmat :

Tahniah anda menjadi comment entry yang ke-8 =) terbaik :)

cheqwa said...

saya fobia no 8 nih..wakakaka.lawak je ^_^

Si MaTa BulAT said...

sama la. kita pon suka no8 :)

YanaMIB said...

my favvy number tuh..kita lahir 8 januari..pfftt eh TERbgtau tarikh..sila bg adiah thn dpn..lalala~ =P

aiman said...

tahniah.. minat juga no.8 ni..

fiq. said...

wah, ramai ek pesta 888 ni, huhu

terataiflowerz said...

no 8 sgt cntik..tul x?

Shawn Razaleigh said...

tahniah2


peberet gua jugak no 8 ni :D

aquatwins932 said...

terharu *lap hingus*.. tyvm ea sebab sudi promote blog saya :D ni confirm saya tepek kat bloglist saya pas ni.. keep on writing ea.. saya akan visit selalu kalu free ^^

Abang Stalker said...

yeay2! abg ske no8. ;)


nti nk kwin 8org bole?ada ank pun 8org.hahahah ;))

ir yien 9897 said...

Tahniah abg stalker jadi comment yang ke 18..hahaha :)

NuR 'aQiLaH said...

sian followers no lain..huhu