Tuesday, July 12, 2011

Nak Jadi Kotak follower untuk blogger Semua

Ini entry minah yang perasan pada petang hari,,
sila lempang yien bila baca entry nie..hahaha


Hari ini nak kata 75 % orang
ramai buat entry pasal
masalah follower HiLAnG..hehehe

Rami juga yang kata follower mengajuk
membawa diri pergi honeymoon.. 
Manja-manja lak kotak follower nie..

Rupa-rupanya follower pun nak bertukar nama
"Join This Site"

Semua amik perhatian dengan kotak follower..
So majoriti bila berblog, kalau kita minat blog seseorang ,
mesti nk follow blog orang tue kan..,

Best nyer kalau yien yang jadi kotak follower,
ramai amik perhatian kat yien..
if ilang sejam,dua jam,mesti kelam kabut mencari yien..hahaha
Zappppppppp lempang bertubi-tubi... =))
Terima K♥sih Melih♥t dan Memb♥c♥ Blog ir yien

16 comments:

Farhan Hanif said...

apsal blog saya okay je....pelik plk dibuatnya...hahahaha

Jemput Singgah Sini...Nak Follow Pon Boleh

y u y u Z u l a i k h a said...

grrrr! patut la hilang 8248287 follower :P tipu~

cheqwa said...

patot la banyak blog yg cheqwa masok xdak button followers...hee :D

ir yien 9897 said...

Farhan Hanif : kotak follower taknak bermanja dengan kamu... :p

ir yien 9897 said...

yuyuZulaikha : hehehe.. ramai nyer follower yuyu....yien nak jadi kotak follower blog yuyu lah..leh manja2 dgn yuyu :)

cheqwa : itu yang nk wat demam satu hari..hehehe

SoLy SoLicious said...

haha... kotak follower buat magic.. jeng jeng jeng ~

^______^

Cik Aish said...

tu ah..mcm wordpress lak gaya baru ni..huhu

i'm ezza haniza said...

macam hebat je kan ..hahaha

Gua Tertidur said...

yes..tahu tak pe..huhu :D

nashanadz said...

hahah betul jgk ek?

Ieka Luvika said...

waaa...nak jadi kotak follower yien la camtu :))) buleh dak? buleh dak adek manissss? ^^

ir yien 9897 said...

Ieka Luvika : boleh jer kak ieka syg :) hehehehe

Shawn Razaleigh said...

yeke? gua tak perasanlah

hamzah ian said...

haha.. aku tak perasan. hehe

UyaRayza said...

yien nie klaka ok hehehe

ir yien 9897 said...

mejah : wah...... mejah jejak cni..hahaha

UyaRayza : hehehe enjoy2 the entry :)