Tuesday, July 12, 2011

Search Google Blog Cerita Lucah !!!??

Takda benda lain ker dorang nak search,
Cari lah ilmu yang berfaedah sikit
dekat pokcik google tuuu..

Tapi bertuah juga sapa yang search lucah2 nie,
keluar blog yien,semoga dorang dapat ikhtibar cikit
entry pada blog yien.. "bajet baik sat"

Adakah entry yien berunsurkan lucah,!!!??
Ish fitnah jer taw... =_=

Tapi kenapa pakcik google sms yien,
mengatakan yien blog Lucah,,

Pakcik salah orang nie...dusshhhhh...
Pakcik tue suruh yien cek dekat Stats blog yien
Ataupun nuffnang..,!!!

Sebab pakcik google dah report dekat Stats dan Nuffnang..
Hasil nyer !!!! jeng-jenggg...........
Jangan saman saya pakcik,
saya budak bawah umur,baru 12 tahun "tipu"

Cepat selamatkan yien sebelum tergolong
dari blong Mejah & Ujang ..hehehehe
Terima K♥sih Melih♥t dan Memb♥c♥ Blog ir yien

17 comments:

said...

uish banyak betol orang carik lucah2..


=_=

Niena Pengembara Ilahi said...

haha terkena.. lam ni bnyak perkataan lucah kot? mksudnya "LUCAH" word tu hehe

senget jer.. bnda2 ni la nk cri pn

ir yien 9897 said...

Niena Pengembara ilahi :

eh2 yien dah sportchek dah..ada satu jer perkataan lucah..hehee

UyaRayza said...

heheeh mane dtgnye cite lucah tue hehehe

H.J said...

macam mana boleh terjebak ni..haha

mizzkechique said...

haha...ramai gak yg kena mcm ni...

dik, jgn terjebak mcm abg kamu si ujang...

cheqwa said...

ish ish...xpatot betul dorg search menda camtu...yien umo 12 taun pon cheqwa pecaya..hihi

ir yien 9897 said...

mizzkechique : hehehe betul kak,sepatut nyer dia saman angah yien si ujang tue tempias kat adik dia pula..

cheqwa : wah baik nyer cheqwa nk percaya..hahahaha

ifwat SAHAJA said...

wow! siap search blog cerita lucah lagi tu, then sampai sini.. hohoho


http://www.iefwatsahaja.com

~syue syada~ said...

haha..mesti bengang je org yg cari tu x jumpa2..hheee

lilypelangi said...

dahsyat~ HAHA

azam said...

tak patutttttttt.......

siti kektus said...

tang mana yg lucah ni? ayoyo~

haha, :p

BeloG MTT said...

Sebab munasabah Yien dengan Ujang adik beradik tu yang tersangkot sekali keyword 'lucah' tu.. hehehe ^^

Truely Aimie Diyanna Benignant said...

hahaha entry akak...... hebakk.. :)

boleh aimie mntak tlg untuk komen entry ni tak? http://imedianna.blogspot.com/2011/07/saya-bertudung-dan-saya-sangat-pretty.html

saya masuk GA CONTEST yg memerlukan your Free Comment, kalau boleh byk2 komen.. sori2 suruh2 pulak :) Thx a lot

Alia Natasha said...

haha , salahkan ujann :P hahaha
sbb selalu baut entry yang alia takut nak bacee :P

Tapi blog kakak tak ada pong entry berunsurkan lucahh~ :D

ir yien 9897 said...

hahaha..memang semua salah ujang....
dushhhhhhhhhhhhhhh :)