Thursday, July 14, 2011

Blogku belum popular..


Hai u all..just call me yien =))
Hah!!yien...??
sapakah yien.. tak kenal kan.. takpa tak kenal takpa..
tapi jom kenal-kenal dengan yien yang sangat pemalu, =)

yien dengan cik lulu tu sepupu sepapat jerk "sapa percaya rugi"
first time nak join segmen cik lulu yg femes ni,

coz kebanyakkan blog yang yien singgah mesti
ada list blog cik lulu,femes kan....
berbanding yien nie!!,sapa lah kan.... =_=

btw kesempatan ini,siapa yang letak yien pada bloglist,
rojer-rojer yien yerh,seperti yang berada
dalam bloglist BFF yien ----------------->

Sekarang yang letak yien dekat blog list pun
hanya ada dua blog jerk "tipu",
itu pun pada list keluarga, siapa blogger tersebut "di rahsia kan"

So join segmen nie sebab nak bagitau kat korang semua
WEiiii...Blog yien Tak Popular... hahahah

 Nak join klik Bloger popular di SINI
Terima K♥sih Melih♥t dan Memb♥c♥ Blog ir yien

16 comments:

KAMIHIDUP said...

KAMI kenal yien, yeah!!!

ir yien 9897 said...

yien pun kenal KAMI..
huhu Thankz KAMI :)

SoLy SoLicious said...

wow..cmbest je ^______^

~syue syada~ said...

I KNOW U ! hehehe

ir yien 9897 said...

Soly Solious : sila sertai..hehehe


~syue syada~ : wah..terharuuu..
I KNOW u 2.. :)

* Zaleta * said...

i know u dear...:) sister to one of da femes blogger...

ir yien 9897 said...

*Zaleta :

hah!siapa??siapa?
ops silent is golden..huhuhu

bexraz said...

jom terjah..

http://bexraz.blogspot.com/2011/07/blogku-belum-popular.html

hite me back k...dnt forget...

Marina said...

Blog tak popular datang melawat...

Jom melawat blog tak popular
Blogku Belum Popular

Ujang9897 said...

saya nk letak jugak la bloglist awk...letak saya juga yer

Ms. Anne said...

tak pupular jugak... adehhh.,. jadi popular ke taknak ek..

Segmen: Blogku Belum Popular

japilla said...

jalan jalan sini dari segmen yang sama :D

Acik said...

followers dah 716. fofuler ler tuuuu, bukannya macam saya, followers ciput jer!

♥ MS ♥ said...

kita datang dari segmen yg sama :) follow awak :)

bunga said...

:)..cam sweet jer..

bialah rahsia.hehehe

Fara said...

melawat ke sini..dari segmen yg sama..jom ziarah ke blog ku juga...salam kenal..follow me back ya..