Monday, July 11, 2011

Kenapa diri Tak di approve kn Dalam FB !!!

Mesti ramai juga mengalami perkara yang sama
dan angapan yang sama seperti yien,
Mungkin juga ada sesetengah orang yang
tidak kisah dengan sesiapa pun kenalan..

Bagi yien kalau Myspace boleh lah,
kawan tak kenal pun yien approve,
but berubah bila jejak dalam life FB,

Alar yien pun bukan nyer famous sangat nak buat entry pasal nk approve kan orang dalam FB nie,
sebab yien pun ada juga blogger yang yien add,tapi tak di accept "nangis kang" hu3x


Orang yang tidak di approve kan dari FaceBook yien.. =_=

  1. Gambar yang terlalu hot,seksi tak pakai baju
  2. Faker artis "artis pun bukan senang2 nak add orang luar"
  3. Tidak letak pic sendiri atau nama yang pelik
  4. Pakwer kawan,"if tak pernah berjumpa ngn pakwer dia"
  5. Penjual perfume / Sale girl
  6. Tidak dikenali, melihat daripada mutual friend
 "kalau itu datang dari kawan2 blogger yien akan tengok mutual friend ada tak Abang Ben..he3x"

Kepada follower blogger,, yien tak kesah..hehhe..
Klik pada pic tersebut utk melihat dengan lebih jelas..

Ada 3 Blog yang yien Cayang di sidebar tue..
Mengenali mereka bermula nya dari BLog dan Menjadi Rapat melalui Facebook <3
Terima K♥sih Melih♥t dan Memb♥c♥ Blog ir yien

25 comments:

cheqwa said...

cheqwa pon cm teragak2 nak approve org yg pelik2...hehe

MerLe said...

sy pn tak approve org yang sy x kenal

Farhan Hanif said...

nasib baik yien approve sy...hahaha

Jemput Singgah

=D

tamlegend said...

aku tak letak gambo profile tau...sebab takde gambo...yien jgn tak add pulak yer...

ir yien 9897 said...

tamlegend : hahaha... sila add "lampu hijau" :)

Isteri Encek Bard said...

akak paling menci orang add akak semata-mata nak ajak join skim ceopat kaya.. tag gambo duit bagai, confirm akak remove lik

ir yien 9897 said...

IEB : M.L.M... Hhehehe..
betol2 :).. MUJUR akk approve kan yien..hahahaha

kotak bulat said...

heheh..kb pun xapprove.. :P
menyemakkan fb je nnti..

Cik.Tedy said...

ishh..xley laa nk add fb yien gk niee..uhuks...

Izzat Nazmi Saiful Bahri said...

haa...sama la... yg tak kenal tu mmg tak approve... kalau yg suka tag2 gambar duit ni lagi la den tak gemar... confirm kena unfriend... hehe~

ir yien 9897 said...

Cik.Tedy : hahaha
kalau ada mutual friend dgn abg ben,yien approve lah..hehehe

Ujang9897 said...

blogger hensem Ujang9897 tu tak prove ker

BeloG MTT said...

Sama dengan MTT jugak sayang... Kalau tak kenal memang susah nak approve.. Kadang tu ada blogger yang add tapi tak ada mutual friend..Bila dorang PM baru la MTT approved.. hehehe Sekarang dah ada 200 lebih friend req yang tak di approve.. Kejam kan? =.='

Terima kasih yer sayangg.. =..=

ir yien 9897 said...

ujang9897 : jangan nak poyo.. hahaha

MTT toink-toink.. : wewwiitt awek famous... yien add FB MTT time follower MTT 200 lebih jerk..skrang Wauuu..hehehe

Far8 budak baik said...

wehh kalau aku add
kau kat facebook
kau app tak?
hahahaha

UyaRayza said...

uya pn x suke accept fren request kalo tak knal hehehe..tkut stalker hahahaha..mcm la ade org nk stalk kn hehehe

~syue syada~ said...

haha..kalau gurl yg add syue, syue app je..

tp kalau laki x knal yg add, tgk dia blogger or x. kalo x, biar je.x ignore pun.buat simpanan smpai beratos.haha

AnAk dEneSor said...

hihi..bgos2..wah bertuah cik ieka disygi yien=p

Freaky said...

kalau blogger akan diapprove. sama cm freaky

ir yien 9897 said...

AnAk dEneSor : hehe syg kamu juga ..cuma ieka syg lebih lah..hehehe

Shawn Razaleigh said...

hahahha. aku pakwer orang tu mcm psycho je????? haha

yaya_flanella said...

hihi. betul2. ni bukan myspace. kalau mutual friends setakat 2-3 orang tu dah sah sah bukan kawan kita.


leviu cayanggg <3

izzatiey said...
This comment has been removed by the author.
izzatiey said...

saja je dorg nk full friends list dorg....

budakblurrr.blogspot.com

Ieka Luvika said...

camni yien cumel, letak la note kat info fesbuk tu "kpd sape2 nk yien approve sila msg dulu sape korang n kenapa add yien" ..baru la rockstar! mueheheheh >,<"