Tuesday, July 5, 2011

Saya Punya Lagi Best!


Saya Punya Lagi BEST !!

Nak join Klik link tajuk tersebut

Korang dan korang semua  join lah segmen nie,
Segmen yang baru saja di lancarkan oleh blogger terhebat bagi yien

support mamat encerm nie,sebab dia ingin melangkah ke dunia blog
dengan penuh kesabaran..kenapa  dan mengapa!!!

Mamat nie bukan calang-calang mamat.
Mamat datang dari kayangan BFF yien tau.he3x =))

Sebelum nie yien pernah buat entry
pasal mamat encerm nie Klik SINI

Cuma yang yien tak berkenan,bilan nak post comment
kene lak ada  pengawas kat sini

/
/
/
/
/
/


Ok Rifaat..god job =))

Terima K♥sih Melih♥t dan Memb♥c♥ Blog ir yien

12 comments:

cantekk said...

haha...sekali ada guard da....

paat,,,remove jek la guard tu, semak la ;-D

wan_cikgumuzik said...

kah kah kah kah.. paat tuhhh ponn.. buat apa tah bubuh pengawas tuhh,. bukannya ada sapam pon nk masuk situ...

kan ada ruangan khas kalau ada spam.. eh eh... komen nihh ada kaitan ngan entri ker???

kui kui kui...

Pembawa_Wacana said...

tampor je guard tu...hehehe

kem salam kat abang jang..haha

ir yien 9897 said...

hahaha
kelako lak dengan pengawas tu..

paat cepat pecat pengawas tu taw.. :)

mas saari said...

akak pun tak suka pengawas2 buat spotcheck ni..

UyaRayza said...

uya pn x suke pengawas tue hehehe..x pham kenapa nk kena letak mende alah tue hehehe

bunga said...

sama la..tapi nak wak cam ne..tepuk dada tanya hati,heee

Isteri Encek Bard said...

adeh yg kt FB pun akak dah rasa semak dah

niena shopping2u said...

msa skolah dlu ska lawan pengawas2..

erk.. tpi klo mcm ni... agak tensen sket,msukkn word verify ..

kt fb tu pn sama,

NoKaKaSHiCHi HowyeaH!! said...

hahaha.
kaw x abes nak bhan ak kn yien.. :(
kenapa ngan pengawas 2??
xperlah...
aku mampu nak baya gaji die...
:p


kaw punya entry paling best mane??
thanxs join.. :D

ir yien 9897 said...

paat : buang pengawa tue..hehehe

entry best aku adalh yang ayat nie.. :

Sebelum nie yien pernah buat entry
pasal mamat encerm nie Klik SINI

NoKaKaSHiCHi HowyeaH!! said...

kena buang ke??

len kali troklah skali kat cmnt kaw 2 pandai.. :P

ok thanxs.. :D

tp aku akn cancel kowt klaw x rmai join...

mungkin xder tmpt ntok aku kowt buat segment camni. :(