Wednesday, July 27, 2011

My Mum menjadi silent reader

Aduh hari khamis ,
Strees dah datang.. =_= !@$#%*&^5

Bangun2 mengeliat kanan ke kiri
Keluar Bilik sedang melihat

Wah....Mama ku, sedang gosok baju batik ku,
Dalam hati..eh2 takkan mak nak pinjam baju yien !!

Dengan muka tak malu,yien tegur lah mak
"Mak kenapa gosok baju batik yien !!?? " sambil mengesat taik mata terkumpul" "Yerlah dik nanti bising mebebel pula dekat blog
kata benci baju batik, benci kerajaan ,benci hari khamis"


Hah Mak baca Blog yien yerh !!!???
Hasil karya nya Di   SINI


Kebanyakkan blogger bercerita tentang
Kekasih yang menjadi silent reader blog..

Berlainan dengan yien ,
My lovely mum yang menjadi pujaan silent reader
Beruntung rasanya.. =)

Sangat terperanjat beruk yien
Lepas ni nak tulis entry banyak2 pasal permintaan lah
nak kereta swift yang comel,hahaha..

I love my mum  =))

Terima K♥sih Melih♥t dan Memb♥c♥ Blog ir yien

31 comments:

mizzkechique said...

kereta swift?? boleh pengsan bc permintaan tu..haha

Ujang9897 said...

hahahah...taik kau..


wei jgn beli kete lagi..tggu tetap

ir yien 9897 said...

mizzkechique :

hahaha
minat sangat kereta swift..

Ujang :

thats y lah yien suh mak yang belikan kereta..ker anggah yg nk support..hahaha

Isteri Encek Bard said...

manjanyer yien...... alahai so sewit mak yien...

cheqwa said...

hahahaha..sunggoh cumel!besnya mak jadi silent reader ^_^

r.a.firdausi said...

hahaha... sweet r mak jadi silent reader.. mesti dy senyum2 tengok yien tulis..

ir yien 9897 said...

haha..mak baca lah blog anak dia yang merepek ni.. =))

toblerone said...

terbaek ibu cmni! haha

nazirah said...

hehe comel je.. best btul ibu sporting ;)

ir yien 9897 said...

huhuhu..
ibu segalanya.. <3
syg mak ketad2

yanyan said...

hahaha mak you jd silent reader? haha untunglahh. kalau mak kite baca blog, malu nak mampuih dah. byk sgt mengarut :P kikiki

UyaRayza said...

comel hehehe..nnti nk tnye my mum la die baca tak heheh

Shawn Razaleigh said...

ahahaha. jgn tulis ngarut2 sudah..hee

aiman said...

sama la.. mak sy yg suruh buat blog ni.. even my mum pun ada blog.. =)

Etong said...

hebatnya mama beblog!! hehehe

siti suraya said...

saya pon sayang emak saya jugak lah (:

Anif Abdullah| AA said...

dasat eh mama awak..hehe

Anif Abdullah| AA said...

dasat eh mama awak..hehe

shedameor said...

whoa. suruh mak kak yien baca blog sheda pulak. hehe

iKhRam said...

sama la kiter..
siap ckp
"mak adalah peminat no satu ko bang !!" hahaha

syafiqakarim said...

hahah family iqa semua baca blog iqa
malu kot -.-

difficult easy. said...

comelnye mak! hehe.,

cik pip said...

wah seronok ye ur mommy..sporting gitu :)jom join contest saya : Jom Join Segmen Sulung Aku

SoLy SoLicious said...

waahh..mak awak sungguh cool...jadik silent reader....syoknye!!

fiq. said...

haha, bagus ni, tak mcm mak yang kat dalam filem 'aku tak bodoh'
bertuahlah anda, ade mak yang prihatin dan menghargai kebolehan anak-anak, nak2 anak dia ni berbakat plak tu =]

izfanora said...

mak yang akan sentiasa cuba untuk penuhi segala kemahuan anaknya.. :)

Abang Stalker said...

hahaha...abg ada bc entri psl bju btik dgn khamis tu dlu.kn?

:) mak yg prihatin.haha ;) x bole la nk duk ngutuk2 pasni.

Far8 budak baik said...

hahahahaha kita same..
tu lahhhh aku pun intai2
gak sekali tu..
ape lah dy on9 ni..
rupe nye bace blog aku..
habis lahh..bape kali merungut
kat situ kn..haha

selendang merah said...

hehe..bagus lah...susah kut mak kita lau nak baca blog nie..:)

ir yien 9897 said...

alar terharu nyer..
makin bertambah syg kat my mum :)

yaya_flanella said...

haha. so sweet. :D