Wednesday, July 27, 2011

BEN ASHAARI CARI BLOG ..CEPAT !


pergh sepantas kilat
sehebat harimau yien update ini entry..
cepat joiN kat SINI

Soalan berbunyi demikian..
Adakah lelaki lebih MANJA dari perempuan ????

Ada apa pada tarik 01/08/2011 ????


P...P....P.. ~!@#$%^&*
Perempuan paling pandai pakai pakaian pantai,
pakaian pemuas pandangan pendapat pada perempuan.
perempuan peramah  pencetus pada pasangan
pasangan pada perkhawinan pasti panas pada pertengahan pulau,
pulau pelayaraan pada puasa pasti panas ....
Terima K♥sih Melih♥t dan Memb♥c♥ Blog ir yien

7 comments:

Edy Ramanov said...

terjah dari blog abg ben. edy pun dah join segmen ni.

emmajean said...

Emma pun join jugak

http://emmaeema.blogspot.com/2011/07/ben-ashaari-cari-blog-cepat.html

asri (asrirayrock) said...

singgah sini dari Blog BA

aquatwins932 said...

pada saya laki agi manja.. nape? sebab dorang kuat melenting bila x or lambat d'penuhi permintaan mereka.. manja la tu

perempuan selalu d'salah anggap sebagai manja sebab mereka lebey open untuk tunjuk their love towards their families n frens

laki malu sikit sebab konon nya ada ego yang perlu d'pelihara.. haha

x kesah la.. not like it's a bad thing an :)

btw, saya pun join segmen ni :D

http://likeapaperandpen.blogspot.com/2011/07/ben-ashaari-cari-blog-cepat.html

deqlis said...

dtg terjah dari blog BA

http://ellismelia.blogspot.com/2011/07/ben-ashaari-cari-blog-cepat.html

ame elms ! said...

geledah cari jawapan dan clue untuk soalan soalan seterusnya . hah ! :D

ohh btw , jemput singgah blog ame ya , sudah berwajah baru . :)

Abang Stalker said...

p..p..p..

perempuan paling pantas bt entry..ir yien.hahaha ;)